Menu
Sluit
Schrijf een review »

Het vegetarisme wordt steeds populairder en zo ook de vegetarische maaltijdbox. In de vegetarische maaltijdbox zit geen vlees of vis – geen gedode dieren dus – maar zul je wel kaas, zuivel of eieren aantreffen. Ben je op zoek naar een vegetarische maaltijdbox? Vind hier alle all informatie en aanbieders van vegetarische maaltijdboxen.

Welke maaltijdboxen zijn 100% vegetarisch?

Overige vegetarische maaltijdboxen: BeterBio, De Krat

Voordelen van een vegetarische maaltijdbox

Wil je iets bijdragen aan de wereld en in alle gemak een punt zetten achter je vleesconsumptie? Dan is de vegetarische maaltijdbox extra interessant. Met de vegetarische maaltijdbox zul je ervaren dat vegetarische maaltijden niet onder doen aan maaltijden met vlees – en dat alles wordt keurig netjes aan je huis afgeleverd. En met de stap-voor-stap gerechtenkaarten maak je binnen 20-40 minuten de meest smaakvolle en gezondste maaltijden klaar. Een ander voordeel is dat koken een stuk leuker wordt – je zult nieuwe, smaakvolle groenten leren kennen en doordat je enkel nog maar de ingrediënten uit je koelkast hoef te pakken en voor te bereiden heb je meer tijd voor jezelf!

De inhoud van een vegetarische maaltijdbox

Wat vind je zoal in een vegetarische maaltijdbox? Goede vraag! In een vegetarische maaltijdbox zul je logischerwijs geen vlees of vis aantreffen – en over het algemeen zelfs geen vleesvervangers. De gerechten in de vegetarische maaltijdbox variëren enorm. Zo zal je vegetarische gerechten tegenkomen met rijst, pasta en aardappelen aangevuld met heerlijke groenten en combineerd met zuivel (kaas, yoghurt of eieren)